Ünnepi megemlékezés az Aradi Vértanúk Emléknapja alkalmából

(2017.10.08)

Az aradi vértanúk kivégzésének napját 2001-ben nyilvánították nemzeti gyásznappá, melyről a hagyományokhoz híven a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumának,Általános Iskolájának és Diákotthonának tanulói és pedagógusai is megemlékeztek 2017. október 6-án.

a cikk folytatása...

REFISEK A NAGY ZOLTÁN EMLÉKVERSENYEN

(2017.09.26)

Iskolánk kenusai a hétvégén egy rangos megmérettetésen vettek részt Szolnokon. A 16. alkalommal megrendezett Nagy Zoltán Emlékverseny az ország egyik legnépesebb versenyének számít kajak-kenus berkekben. Lányaink és fiaink nem hoztak ránk szégyent...

a cikk folytatása...

Angol nyelvű konferncián a Refis diákok

(2017.09.22)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán került megendezésre szeptember 14. és 15. között a Molecular Frontiers Szimpózium, melyre mi, iskolánk diákjai is meghívást kaptunk. A kétnapos eseményen bepillantást nyerhettünk nemzetközileg elismert fizikusok és kémikusok fáradhatatlan munkáinak gyümölcsébe, illetve előadásokat hallhattunk a fehérj​ék​ molekuláris felépítéséről és működéséről.

a cikk folytatása...

ÚTRAVALÓ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM „ÚT AZ ÉRETTSÉGIHEZ ALPROGRAM” Jelentkezési felhívás - 2017/2018-AS TANÉV

(2017.08.24)

Az Útravaló Ösztöndíjprogram esélyteremtő alprogramjainak célja a hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű, köztük roma tanulók iskolai sikerességének elősegítése, motivációjuk és önértékelésük erősítése mentori támogatással. Az „Út az érettségihez” ösztöndíjprogram célja a részt vevő tanulók támogatása a középiskola sikeres befejezése, a felsőoktatásba való bejutás elősegítése céljából.

Útravaló Ösztöndíjprogram jelentkezési felhívás…. ITT

Sárospatak, az örök érték

(2017.07.12)

Idén negyedik alkalommal kaptam érettségi elnöki megbizatást a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumának magyar-angol két tanítási nyelvű osztályába. Annyi élményt, feledhetetlen emberi kapcsolatokat és biztatást kaptam a Refiben, hogy úgy érzem, néhány gondolatot írásba kell foglalnom.....

a cikk folytatása...

Letöltési adatok

Oldalletöltések: 262589
A mai oldalletöltés: 215
Egyedi látogatók: 4369
A mai egyedi látogatók: 1
Online látogatók: 2
2012. március 26. óta

GOOGLE FORDÍTÓ

Elérhetőségeink

idájárás előrejelzés


facebook


MUDRÁNY ÉTTEREM
Iskolánkról | Múlt és jelen | Információk | Aktuális | Eredmények | Linkek | E-napló
Készítette: Kocsi László