right left

Sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem elbírálása

(2018.11.20)

A Magyar Kézilabda Szövetség (a továbbiakban: MKSZ) az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvény (a továbbiakban: Ákr.) 80. § (1) bekezdése, a sportról szóló 2004. évi I. törvény (a továbbiakban: Stv.) 22. § (2) bekezdésének fa) pontja, a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény (a továbbiakban: Tao. tv.) 22/C. §-a, valamint a látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011 (VI.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Kormányrendelet) 4. §-ának (5) bekezdése alapján meghozta a következő

H A T Á R O Z A T O T
Sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem ITT
Sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem elbírálása ITT

ANALITIKAI VERSENY TIZENÉVESEKNEK

(2018.11.10)

Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma REFILabor analitikai versenyt hírdet. A verseny célja: a tizenéves korosztály legyen tisztában a különböző környezeti problémák környezet - egészségügyi hatásaival és ismerje meg a lehetséges megelőzési módokat. A vetélkedőn 7-8. évfolyamos, háromfős csapatok vehetnek részt.

A verseny részletes kiírása itt ITT

ORSZÁGOS FORDÍTÁSI VERSENY REFIS RÉSZTVEVŐKKEL

(2018.11.05)

2018. májusában országos fordítási versenyt hirdetett angol és német nyelvből az ELTE ORIGÓ Nyelvi Centruma. A verseny 2 fordulóból állt. Az 1. fordulóban egy előre kiadott angol, illetve német nyelvű szöveg magyar nyelvre történő fordítása volt a feladat. Iskolánkban angol nyelvből hatan adták be pályamunkájukat. Mivel iskolánként a három legjobb nevező munkáit várták a verseny szervezői, ezért egy iskolai előválogatóra volt szükség. Így választotta ki egy magyar-angol szakos kollégánk és az anyanyelvi lektorunk a jeligés beadott dolgozatokból a 3 legjobb munkát. Majd az országos szinten továbbított fordításokból egy szakmai zsűri választotta ki azokat a pályázókat, akik bekerültek a 2. fordulóba.

a cikk folytatása...

Biológia-kémia tagozatosok avatása

(2018.11.05)

Gimnáziumunkban már régi hagyománynak számít az új biológia-kémia tagozatosok avatása. Persze ez idén se volt másképp. Mind a pecúrok, mind mi, a 11.-esek nagy izgalommal vártuk ezt a napot. A pecúrokat és a felsőbb éveseket különböző csoportokba osztottuk, majd elindultak a csapatok egyik versenyállomásról a másikra.

a cikk folytatása...

A Kórus jelene és múltja a Refiben!

(2018.10.16)

Örömteli kezdeményezés volt a 2015/16-os tanévben, amikor Nagy-Baló Csaba igazgató és Füsti-Molnár Szilveszter rektor urak kezdeményezésére Bereczki Róbert és Berkesi Sándor karnagyok vezetésével, megalakulhatott a kollégium kórusa. Örömteli és fontos, hiszen a történelem során a pataki iskola életében, mindig központi szerepet játszott az énekkar, illetve az egyéb zenei együttesek.

a cikk folytatása...

Országos Kémiaverseny- Országos Refis Siker

(2018.10.08)

Idén immár 20. alkalommal rendezte meg a kiskunhalasi Szilády Áron Református Gimnázium a református iskolák országos kémiaversenyét október 6-án. Ezen a versenyen a diákok elméleti és gyakorlati ismereteikről adtak számot: versenydolgozatokat írtak és laboratóriumi méréseket végeztek.

a cikk folytatása...

ÉREMESŐ SZOLNOKON

(2018.09.25)

A végéhez közeledik a kenus idény. Versenyzőink Szolnokon jártak a hétvégén (09.23.). Egy jó hangulatú, okosan szervezett megmérettetés részesei voltak az SRKG Alapítványának sportolói a Holt-Tisza kajak-kenu pályáján.

a cikk folytatása...

Amerikai-Brit Kultúrális Vetélkedő

(2018.09.21.)

A Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma meghírdeti az Amerikai- Brit kultúrális vetélkedőt, 8. osztályos tanulók részére. A verseny részletes kiirása az alábbi fájlokból letölthető.

Minden Kedves Érdeklődőt Sok Szeretettel Várunk

FELHÍVÁS
Részletes Program

Kenusaink Tiszaújvárosban és Miskolcon versenyeztek

(2018.08.25)

Az elmúlt két szeptemberi hétvégén kenusaink Tiszaújvárosban és Miskolcon versenyeztek. Míg a Tisza parti városban a kajak-kenu népszerűsítése volt a cél egy dísztóban, addig a Csorba tavon a borsodiak versenyeztek egymással. Az idei nyár „esőtlensége” kissé megnehezítette a versenyzést, hiszen mindkét tóban nagyon kevés víz volt, így megesett, hogy a lapátok a medret súrolták.

a cikk folytatása...

Tájékoztató a kedvezményes tankönyvellátásról és étkeztetésről

(2018.08.28)

A 2018/2019-es tanévben a kedvezményes tankönyvellátás és étkezés igénybevételéhez kérjük az alábbi tájékoztatókban megjelölt okiratok, valamint az étkezés esetén ezen felül a „Nyilatkozat normatív étkezési kedvezmény igénybevételéhez” nevű dokumentum kitöltését és határidőre történő leadását. (2018. szeptember 03.)

Tájékoztató a kedvezményes tankönyvellátásról….tovább
Tájékoztató az ingyenes és kedvezményes étkeztetésről...tovább
NYILATKOZAT ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételéhez...tovább

Szolnokon versenyeztek kenusaink

(2018.08.25)

2018. augusztus 2-5. között rendezték meg Szolnokon a Serdülő, ifjúsági és U23-as Magyar Bajnokságot. 75 egyesület 3367 nevezett sportolója között versenyzett Bodnár Anna, Gál Panna és Bana László, az SRKG Alapítványának kenusai, Liksay Péter irányítása alatt.

a cikk folytatása...

ÚTRAVALÓ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM „ÚT AZ ÉRETTSÉGIHEZ ALPROGRAM” Jelentkezési felhívás - 2018/2019-ES TANÉV

(2018.07.26)

Az Útravaló Ösztöndíjprogram esélyteremtő alprogramjainak célja a hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű, köztük roma tanulók iskolai sikerességének elősegítése, motivációjuk és önértékelésük erősítése mentori támogatással. Az „Út az érettségihez” ösztöndíjprogram célja a részt vevő tanulók támogatása a középiskola sikeres befejezése, sikeres érettségi vizsga és a felsőoktatási intézménybe történő felvétel elősegítése.

Útravaló Ösztöndíjprogram jelentkezési felhívás….tovább

Letöltési adatok

Oldalletöltések: 247274
A mai oldalletöltés: 220
Egyedi látogatók: 4369
A mai egyedi látogatók: 1
Online látogatók: 3
2012. március 26. óta

GOOGLE FORDÍTÓ

Elérhetőségeink

idájárás előrejelzés


facebook


MUDRÁNY ÉTTEREM
Iskolánkról | Múlt és jelen | Információk | Aktuális | Eredmények | Linkek | E-napló
Készítette: Kocsi László