VERSENYFELHÍVÁS

(2017.11.16)

A Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma, Általános Iskolája és Diákotthona, a Magyar Kémikusok Egyesülete és a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Akadémiai Bizottságának Vegyészeti Szakbizottsága szervezésében kerül megrendezésre a

XVII. ORSZÁGOS DIÁKVEGYÉSZ NAPOK

A verseny részletes leírésa és a jelentkezési lapok letölthetők itt…. ITT

VERSENYFELHÍVÁS

(2017.11.16)

Sárospataki Református Kollégium Gimnáziuma REFILabor ANALITIKAI VERSENYT HÍRDET TIZENÉVESEKNEK. A verseny célja: a tizenéves korosztály legyen tisztában a különböző környezeti problémák környezet - egészségügyi hatásaival és ismerje meg a lehetséges megelőzési módokat. A vetélkedőn 7-8. évfolyamos, háromfős csapatok vehetnek részt.

A verseny részletes leírésa és a jelentkezési lapok letölthetők itt…. ITT

Biológia-kémia tagozatos avató

(2017.10.29)

Idén ősszel is megrendezésre került a biológia-kémia tagozatos diákok befogadása a „bikémesek családjába”. Ez immár hagyomány a Refi életében. Minden év szeptemberében a tagozatos pecúrok nagy izgalommal várják, hogy mit találnak ki számukra a felsőbb évfolyamosok..

a cikk folytatása...

Ünnepi megemlékezés az Aradi Vértanúk Emléknapja alkalmából

(2017.10.08)

Az aradi vértanúk kivégzésének napját 2001-ben nyilvánították nemzeti gyásznappá, melyről a hagyományokhoz híven a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumának,Általános Iskolájának és Diákotthonának tanulói és pedagógusai is megemlékeztek 2017. október 6-án.

a cikk folytatása...

REFISEK A NAGY ZOLTÁN EMLÉKVERSENYEN

(2017.09.26)

Iskolánk kenusai a hétvégén egy rangos megmérettetésen vettek részt Szolnokon. A 16. alkalommal megrendezett Nagy Zoltán Emlékverseny az ország egyik legnépesebb versenyének számít kajak-kenus berkekben. Lányaink és fiaink nem hoztak ránk szégyent...

a cikk folytatása...

Angol nyelvű konferncián a Refis diákok

(2017.09.22)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán került megendezésre szeptember 14. és 15. között a Molecular Frontiers Szimpózium, melyre mi, iskolánk diákjai is meghívást kaptunk. A kétnapos eseményen bepillantást nyerhettünk nemzetközileg elismert fizikusok és kémikusok fáradhatatlan munkáinak gyümölcsébe, illetve előadásokat hallhattunk a fehérj​ék​ molekuláris felépítéséről és működéséről.

a cikk folytatása...

ÚTRAVALÓ ÖSZTÖNDÍJPROGRAM „ÚT AZ ÉRETTSÉGIHEZ ALPROGRAM” Jelentkezési felhívás - 2017/2018-AS TANÉV

(2017.08.24)

Az Útravaló Ösztöndíjprogram esélyteremtő alprogramjainak célja a hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű, köztük roma tanulók iskolai sikerességének elősegítése, motivációjuk és önértékelésük erősítése mentori támogatással. Az „Út az érettségihez” ösztöndíjprogram célja a részt vevő tanulók támogatása a középiskola sikeres befejezése, a felsőoktatásba való bejutás elősegítése céljából.

Útravaló Ösztöndíjprogram jelentkezési felhívás…. ITT

Sárospatak, az örök érték

(2017.07.12)

Idén negyedik alkalommal kaptam érettségi elnöki megbizatást a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumának magyar-angol két tanítási nyelvű osztályába. Annyi élményt, feledhetetlen emberi kapcsolatokat és biztatást kaptam a Refiben, hogy úgy érzem, néhány gondolatot írásba kell foglalnom.....

a cikk folytatása...

Letöltési adatok

Oldalletöltések: 224995
A mai oldalletöltés: 189
Egyedi látogatók: 4369
A mai egyedi látogatók: 1
Online látogatók: 1
2012. március 26. óta

GOOGLE FORDÍTÓ

Elérhetőségeink

idájárás előrejelzés


facebook


MUDRÁNY ÉTTEREM
Iskolánkról | Múlt és jelen | Információk | Aktuális | Eredmények | Linkek | E-napló
Készítette: Kocsi László